programma’s

/programma’s
programma’s 2018-08-07T16:16:24+00:00

Time27 Career Business & Vitality coaching

                                        Programma-aanbod 2018/2019:

Ontdek hoe jij jezelf, je team en bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Wij bieden (inspiratie) workshops, persoonlijk advies, individuele- en groepsprogramma’s aan om de vaardigheden en het gedrag te veranderen van personen door middel van coaching op het gebied van competentie- en talentontwikkeling, ondernemerschap en vitaliteit. Wij bevorderen een leercultuur voor werkenden. Wij geloven in autonomie en zelf je koers bepalen. Vanuit onze praktijkervaring weten wij dat mensen en teams hun talenten dan het beste kunnen benutten, het meest gelukkig zijn en optimaal presteren.
Wij bieden ondersteuning bij professionele en persoonlijke vraagstukken door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid.
Dit alles vanuit de thematiek ‘een leven lang leren en ontwikkelen’.

Onze basisprogramma’s voor particulieren staan hieronder weergegeven. Wij leveren uiteraard ook maatwerktrajecten.

Wil jij met volle kracht vooruit? Neem contact op met ons, je bent van harte welkom. Bel voor vrijblijvend advies naar +31(0)6 360  16 970.
Of stel je vraag via het contactformulier ,

Time27, Wendy Simonis-Starren
Raadhuisplein 6 te Cadier en Keer
E:info@time27.nl 

CONTACTFORMULIER OF BEL 06 360 16 970
Talent
Passie
Waarden
Drive

Programma 1: Word medewerker van de Toekomst, ontdek je talent en loopbaanpotentieel!

Sta jij op een kruispunt in je loopbaan, waarin je reflecteert op waar je staat en waar je naartoe wilt?
De wereld verandert snel en staat voor je open, maar waar word je nu echt gelukkig van?
Keuzestress, want je beseft dat je eigenlijk niet weet wat je volgende stap wordt doordat er zoveel keuze is. Ben jij tussen de 25 en 40 jarig en zou je dit eens graag willen onderzoeken?

Deze tijd stelt andere eisen aan ons, want voorheen was onze werkcontext vrij helder en overzichtelijk. Carriere-paden stonden min of meer vast en de opleiding verliep via een voorspelbare weg. Nu ligt het tempo hoog. Rollen en functie-eisen veranderen snel. Bedrijven verleggen de focus van diploma’s naar de mindset van nieuwe medewerkers. Toenemende complexiteit vraagt van ons continue ontwikkeling.

Succesvol zijn in een dynamische werkomgeving vraagt om fit zijn: optimaal afgestemd op de markt, voldoende in huis hebben voor steeds nieuwe uitdagingen, kansen kunnen zien en grijpen. Dat vereist (persoonlijk) leiderschap in leren, ontwikkelen en presteren. Het vraagt dat we echt goed zijn in wat we doen, dat we snel kunnen schakelen en proactieve keuzes maken.

Interesse? Neem Contact op en vraag voor vrijblijvend advies.
Lissy Moonen, loopbaanadviseur Time27

Welke vragen zijn voor jou het meeste herkenbaar?

 • Wil je weten wat je persoonlijke toegevoegde waarde is?
 • Wil je weten hoe je je zelf beter leert kennen en zinvolle invulling te geven aan je bestaan inje loopbaan en ervaar meer energie, balans en plezier?
 • Wil je weten of je op het juiste spoor zit met je carriere?
 • Wil je weer regie krijgen over je loopbaan en toekomstbestendig worden?
 • Ben je op zoek naar jouw identiteit en wil je meer plezier en balans ervaren in je werk?
 • Wil je voorbereidt zijn op de toekomst?
 • Ervaar je keuze stress en weet je niet wat je volgende stap wordt?
 • Wil je persoonlijk leiderschap ontwikkelen om fit te zijn voor de toekomst?
 • Wil je je eigen werkgeluk creëren?
 • Wil je je mindset gaan afstemmen op de toekomst?
Wat hebben wij te bieden?

 • Je ontdekt je talent en passie
 • Je ontvangt adviezen die je nieuwe inzichten geven over jezelf
 • Je ontvangt adviezen inzake de kansen op de arbeidsmarkt
 • Je weet en leert je te onderscheiden t.a.v. je concurrenten
 • Je stelt zelf je toekomst plan op om je persoonlijke doel te kunnen gaan verwezenlijken
 • 6,0 uur persoonlijke individuele begeleiding, coaching en advisering
 • Je ontvangt praktische loopbaan-tools en tips, testen en opdrachten
 • Doorlooptijd max. drie maanden

Wat kost het programma?

Dit basisprogramma bedraagt  € 625,00 excl. B.T.W .

Wat levert het mij op?

Door de persoonlijke gesprekken, testen en opdrachten ontvang jij nieuwe inzichten en bewustwording en beschik je uiteindelijk over een geloofwaardig verhaal waarmee jij je krachtig kunt gaan profileren. Dit maakt dat men aandachtig naar je gaat luisteren en bereid is om jou verder vooruit te helpen!

Je ervaart meer balans, meer energie en vrijheid.
Je ontvangt inzicht in je talenten en passie.
Je ervaart meer zelfvertrouwen en zelfsturing.
Je beschikt over meer zelfkennis en weet hoe je jouw potentieel kunt gaan benutten
Je hebt geleerd om de regie te nemen over je loopbaan.
Je beschikt over praktische tools om effectief te communiceren.
Je hebt geleerd hoe je positieve invloed uitoefent op je persoonlijke situatie

Ik wil mij graag aanmelden voor dit programma!

Programma 2: Ontdek de baan die het beste bij jou past!

Onderzoek je talenten, drijfveren, waarden en passie, want die zijn bepalend voor het geluk en succes in je werk!
Kortom, ga op zoek naar een leuke interessante werkplek om meer plezier, uitdaging en een goede werkbalans in je werk te ervaren.

We bieden je het individueel programma aan “Ontdek de baan die het beste bij je past”, je onderzoekt wat jou uniek maakt.
We geven je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden die er zijn er in de huidige arbeidsmarkt en die het beste hierop aansluiten, zodat jij doelgericht  kan werken aan je toekomst. Via ons netwerk brengen wij jou in contact met interessante personen, opdrachtgevers die jou verder vooruit kunnen helpen.
Je ontvangt van ons volop inspiratie, praktische tips en nieuwe inzichten in de stappen die jij direct kunt zetten om je toekomstperspectief te vergroten.

Investeer nu. Investeer in jezelf! We zitten in een wereld van leren en ontwikkelen, maak er gretig gebruik van en ontdek de baan die het beste bij jou past!

Vind jij jezelf de moeite waard? Wil jij in 2018 investeren in jezelf? Wil jij een persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur? Tijdens een aantal gesprekken van in totaal minimaal zeven uur, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van ons programma zul je een praktisch toekomstplan hebben opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend je AOW-leeftijd kan bereiken.

Herkenbaar?

 • Je wilt je niet laten opbranden, je wilt doelgericht werken aan je toekomst
 • Je wilt leren om op te komen voor jezelf en leren om je krachtig te profileren
 • Je wilt inzicht in je carrière-mogelijkheden
 • Je wilt persoonlijke groei
 • Je wilt meer plezier in je werk
Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een programma aan dat bestaat uit twee fases. De her-oriëntatiefase en de marktgerichte fase:
Tijdens de her-oriëntatiefase brengen wij samen met jou de kwaliteiten, waarden, drijfveren en belemmeringen in kaart. Je krijgt een aantal opdrachten en je voert enkele tests uit die wij inkopen via Schouten&Nelissen. De uitkomst van deze opdrachten wordt besproken en leidt tot een persoonlijk zoekprofiel oftewel je nieuwe positieve Mindset.

Tijdens de marktgerichte fase bieden wij ondersteuning en begeleiding  waarin personal branding en netwerken centraal staan. Bij het in kaart brengen van de persoonlijke arbeidsmarkt wordt aandacht besteed aan:

 • een intakegesprek
 • 7,0 uur individuele begeleiding en -coaching en -advies
 • een praktisch plan om je mindset te verwezenlijken
 • een professioneel CV en motivatiebrief;
 • het aanmaken of optimaliseren van het LinkedIn profiel;
 • het in kaart brengen van het netwerk;
 • het opstellen van de elevator pitch;
 • het optimaliseren van de netwerk- en sollicitatievaardigheden. Aan het einde van deze fase weet jij als kandidaat waar jij voor staat en hoe jij je op een geloofwaardige manier kan onderscheiden van alle andere werkzoekenden
 • Een doorlooptijd van max.drie maanden
Wat kost het programma?

Het programma kost € 675,00 excl. B.T.W. en wordt verzorgd door: Wendy Simonis, Loopbaanadviseur/Eigenaar Loopbaanbureau Time27

Wat levert het jou op?

Je ontdekt welk baan, functie en welke vervolg-opleiding het beste bij jou past, je weet je kwaliteiten maximaal te benutten. Je ontvangt meer zelfvertrouwen en zelfkennis.
Je gaat keuzes maken en stappen zetten.  Je beschikt over een positieve mindset, een geloofwaardig verhaal en een toekomst plan, waarmee je je kunt gaan onderscheiden en je persoonlijke doelen kunt gaan realiseren.

Ik wil mij graag aanmelden voor dit programma!

Programma 3: Op zoek naar zinvolle invulling na je loopbaan?

Ben jij vijftig plus en op zoek naar een zinvol bestaan?

Je hebt een drukke baan en in je achterhoofd weet je dat je, al of niet gedwongen, binnen afzienbare tijd het stokje gaat overdragen. Af en toe houdt dat je bezig, maar een zuiver beeld heb je nog niet bij hoe je dat gaat invullen; klussen in en om het huis, (verre) reizen maken, een boek schrijven, uw hobby’s verder intensiveren? Ach je ziet het wel, “ik zal me echt wel vermaken”. Dan komt het afscheid en in de eerste periode heb je nog genoeg omhanden en dan begint er een gemis op te treden. Maar wat?

Het dagelijkse ritme? De mensen die je op je werk dagelijks ontmoette? De voldoening aan het eind van de dag of na een afgerond project? Kortom, je krijgt behoefte aan een nieuwe zinvolle invulling en door de grotere keuzevrijheid van je tijdsbesteding is dit alleen maar lastiger geworden.

In feite heb je  (opnieuw) een loopbaanvraag en of dat nou een betaalde of onbetaalde invulling is, maakt voor de vraag weinig uit. Je zult dus bewust (weer) een zelfanalyse moeten maken.

Het is behoorlijk lastig om deze en andere vragen zelf te beantwoorden en op basis hiervan concrete doelen te stellen voor de toekomst; je zit er immers ‘te dicht op’.
Een sparringpartner met ruime ervaring is dan bijzonder welkom.

Kom kennismaken en maak gebruik van onze deskundigheid! Contact.
Monique Wijnands, loopbaanadviseur Time27

Herkenbaar? “Ik dacht me wel te vermaken, maar na enkele weken begon ik iets te missen.”

• Welke vaardigheden heb ik de afgelopen jaren ontwikkeld en welke wil ik weer gaan inzetten?
• Welke onderwerpen hebben mijn voorkeur; tastbare of abstracte zaken, samen met (veel) mensen of juist alleen?
• Onder welke omstandigheden voel ik me het prettigst; moet ik uitgedaagd worden of juist niet, moeten er veel of weinig problemen opgelost worden?
• Welke bedrijfscultuur past bij mij; wil ik ruimte voor onafhankelijkheid of juist niet, wil ik erkenning of heb ik dat niet nodig?
• Wat is de afgelopen jaren mijn intrinsieke motivatie geweest om mijn werk te doen en motiveert mij dat nu nog?

Wat hebben wij te bieden?

 • Onderzoek naar je loopbaanidentiteit
 • Ontvang praktisch handvatten
 • 6 uur persoonlijke individuele begeleiding
 • Start met een praktisch plan om je doel te verwezenlijken

Wat kost het programma?

Het programma kost € 595,00 excl. B.T.W. en wordt verzorgd door Monique Wijnands, Loopbaanadviseur.

Wat levert het mij op?

Meer plezier in (onbetaald) werk en leven. Je weet waarvoor je leeft en je weet in welke richting je stappen wilt zetten.

Ik wil mij graag aanmelden voor dit programma!

Programma 4: Laat je bevrijden van ongemakken en klachten!

Wil jij je burn-out overwinnen? Wil jij leren opkomen voor jezelf? Wil jij je persoonlijkheid versterken?
Wil jij je niet laten opbranden in je huidige job? 

Ik ben een grote voorstander van een nuchtere en praktische aanpak van emotionele, psychische of fysieke problemen. Een individuele aanpak zonder dwang waarbij jij niet alleen emotionele ondersteuning en verstandige adviezen en tips ontvangt, maar vooral snel en efficiënte oplossingen om zelf actief aan de slag te gaan om je moeilijkheden op te lossen op het vlak van levens- en werkwijze. Inzicht en bewustwording op het gebied van voeding, gezondheid en levenswijze leidt tot actie en doorzettingsvermogen om weer rust, geluk en balans te ervaren.

Kom kennismaken en werk aan het verbeteren van je mindset!  Contact.
Ine Nagtzaam, gezondheidsconsulent Time27.

Herkenbaar?

 • Je hebt last van ongemakken en klachten op emotioneel, psychisch en fysiek vlak?
 • Je wilt sparren over simpele oplossingen samen met een ervaringsdeskundige?
 • Je hebt last van diabetes?
 • Je hebt last van een burn out of bore out?
 • Je hebt last van stress, spanningen en innerlijke onrust?
 • Je hebt last van rouwverwerking door bijv. baanverlies?
Wat hebben wij te bieden?

 • Analyse van de klantbehoefte(n) op verbale- en non verbale communicatie
 • Je ontvangt praktische tips, opdrachten en simpele oplossingen op maat
 • Individuele begeleiding en coaching

Wij leveren individueel maatwerk per klant, aangezien iedere situatie anders is.

Tarief per uur bedraagt 75,00 excl. B.T.W. en wordt uitgevoerd door Ine Nagtzaam, gezondheidsconsulent.

Wat levert het mij op?

Je verhoogt je kwaliteit van leven. Je ervaart meer energie, geluk en balans.

Ik wil mij graag aanmelden voor dit programma!

Programma 5: Leer jezelf beter kennen en creëer meer balans in je leven!

Heb jij behoefte aan meer balans in je dagelijkse leven?

Ieder mens heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig. Tijd om de drukke “moeten” dingen los te laten. Tijd om de zaken weer eens op een rijtje te zetten. Tijd om leuke dingen te doen, alleen of met anderen.

Dit kan van alles zijn. Alleen winkelen of wandelen, een avondje voor jezelf nemen, naar de sportschool gaan of tijd met je vriendinnen/vrienden doorbrengen.

 

Sta je op met tegenzin? Ben je nog moe? Zie je op tegen de dag?

Dit zijn vaak signalen dat je dagelijkse bezigheden niet in balans zijn.

Dan wordt het tijd voor verandering!

Mensen die balans hebben in hun bezigheden weten bijvoorbeeld wanneer ze ja of nee moeten zeggen. Zij weten ook dat ze niet alleen verantwoordelijk zijn voor de dingen die gedaan “moeten” worden.

 

Wanneer je meer afwisseling hebt in de leuke dingen doen en de noodzakelijke “moeten” dingen, krijg je meer plezier in je leven. Wie vaker leuke dingen doet heeft veel meer energie!

Kom naar onze workshop en word je meer bewust van de manier waarop jij je dagelijkse tijd verdeeld. Deelname is al een eerste stap!

Petra Meijers, loopbaanadviseur Time27

Herkenbaar?

 • Ervaar je ook dat de kinderen je (bijna) niet meer nodig hebben?
 • Ervaar je ook dat je moeite hebt om de nieuwe ontwikkelingen bij te houden?
 • Voel jij je soms futloos?
 • Stel je jezelf ook weleens de vraag: help, waar blijf ik? Vanwege de rondlopende pubers, de zorg van de ouders, het werk en de druk vanuit het sociale leven?
 • Wil je ook weten, hoe ga ik om met de nieuwe periode in mijn relatie, nu de kinderen de deur uit zijn?
 • Wil je ook leren je eigen keuzes te maken? Jezelf meer op de voorgrond te zetten?
Wat hebben wij te bieden?

 • Analyse van de klantbehoefte(n)
 • Je ontvangt diverse praktische opdrachten op maat
 • Individuele begeleiding en coaching 6 uur
 • Doorlooptijd max. 3 maanden

Wat kost het programma?

Het programma kost € 595,00 excl. B.T.W. en wordt uitgevoerd door: Petra Meijers, Loopbaanadviseur

Wat levert het mij op?

Balans in werk en leven.

Ik wil mij graag aanmelden voor dit programma!

Programma 6: Overtuigend communiceren!

EEN GOEDE EERSTE INDRUK IS GOUD WAARD!

Overtuigend communiceren: De manier waarop JIJ jezelf presenteert, op momenten die er toe doen, zijn bepalend voor het succes in je leven!

We besteden in deze ± 3,5 uur durende workshop overtuigend communiceren, aandacht aan hoe JIJ je neerzet om een goede eerste indruk te maken. Welke non verbale signalen geef JIJ af en hoe kun je die beïnvloeden en omzetten naar overtuigend en effectief communiceren om zo een gewenste (eerste) indruk neer te zetten?

Na afloop van deze workshop “overtuigend communiceren”:

 • heb je geoefend met het overtuigend formuleren en uitdragen van een goedepitch waarin je de oplossing voor de toehoorder laat horen en zien,
 • Begrijp je de invloed van je (non) verbale gedrag in je communicatie,
 • Ben je je bewust van het belang van het maken van een eerste indruk,
 • Weet je hoe je jezelf op een inspirerende manier kunt neerzetten.

De trainers:
De training wordt gegeven door Carin Hoppener en Inge van den Heuvel. Carin is gecertificeerd coach en trainer op het gebied van lichaamstaal, persoonlijke ontwikkeling en stress verminderen. Inge is een gecertificeerd en enthousiaste coach en trainer op het gebied van Imago en NLP.

Herkenbaar?

 • Je maakt bewust tijd vrij voor de opdrachten, je wilt het optimale uit het programma halen om gezien te worden op de arbeidsmarkt.
 • Je weet niet welke kleuren, kledingmodellen het beste bij jou passen?
 • Je hebt behoefte aan verbetering van je persoonlijke presentatie?
 • Je wil je financiële positie verbeteren door miskopen te voorkomen.
 • Je wilt snel scooren op de arbeidsmarkt t.a.v. je concurrentie.
 • Je maakt bewust gebruik van je non-verbale profilering
 • Je beschikt over een volle klerenkast, maar ervaart dat je niets hebt om aan te trekken.
 • Je leert je eigen lichaamstaal en de lichaamstaal van de ander herkennen. Je leert welke kleding qua kleuren, model je uitstraling een boost geven
Wat hebben wij te bieden?

 • In de Driedaagse masterclass “profileren” leer je hoe je met minder woorden meer kunt bereiken.
 • Daarnaast is deze masterclass DE aanvulling op een loopbaan-, business coaching- en persoonlijke ontwikkelingstraject.
 • We besteden aandacht aan hoe je jezelf presenteert. Welke (eerste) indruk geef je af? Hoe kun je je profileren op een zodanige manier dat je werk en opdrachten krijgt die bij je passen en waar je succesvol in bent.

Wat kost het programma?

Het programma kost € 749,00 excl. B.T.W. (max. 8 deelnemers) en wordt uitgevoerd door: Carin Hoppener, gecertificeerd Lichaamstaal coach en Inge van den Heuvel, Imago professional

Wat levert het mij op?

Je wordt gezien en serieus genomen door de juiste personen.

Ik wil mij graag aanmelden voor dit programma!