Bizarre persoonlijke omstandigheden kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het meemaken van een burn-out of een depressie, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend, maar moeilijke tijden of ellende kunnen je loopbaan uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.

Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Helemaal nergens voor nodig! Je kunt persoonlijk groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen. Inzicht in je loopbaanprofiel leidt onherroepelijk tot een stap voorwaarts in je leven en werk.

Vanwege de verlenging van de coronamaatregelen geef ik je op inspirerende en enthousiaste wijze praktische tips en adviezen via de online leer-omgeving tot 28 april 2020, zodat jij dit jaar zelf je koers kan bepalen in je loopbaan en relax doelgericht kan werken aan je toekomst.

Wil jij deze bizarre periode positief benutten en nieuw inzicht opdoen over je loopbaanprofiel?
Wil jij na deze bizarre periode doelgericht werken aan jouw toekomst?

Interesse?
Meld je nu direct aan en maak gebruik van ons GRATIS aanbod:  DRIE ONlINE ADVIESGESPREKKEN gedurende de maand april 2020, want VOL=VOL.
Mail naar Wendy@time27.nl o.v.v. weggeefactie “Gratis loopbaanprofiel” en je naam en telefoonnummer.
Na ontvangst van je mailbericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de adviesgesprekken samen met je af te stemmen en in te plannen.

Hartelijke groet,

Wendy Simonis