Anders dan anders!

De Week van  de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Wij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Door COVID-19 verandert de wereld met de dag. Ook op de Week van de Loopbaan 2020 zal dat mogelijk zijn weerslag hebben. We gaan daar verantwoord en creatief mee om. Ons werk gaat immers onverminderd door.

Wat kan je dit jaar verwachten van Week van de Loopbaan?

– Zes dagen lang gratis loopbaanadvies (online of offline)
– Voor iedereen toegankelijk
– Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers

Meer informatie volgt nog begin augustus 2020.