De wereld en de arbeidsmarkt veranderen razendsnel, beaamt ook ondernemer Joey Nijsten van Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V.

De noodzaak om te blijven leren en ontwikkelen neemt toe. Zijn overtuiging? Juist in deze tijd van onzekerheid is het belangrijk om te blijven investeren in het meest waardevolle aspect van je onderneming; de mensen. Door medewerkers, zeker nu, de juiste kennis en tools aan te reiken, vergroot je niet alleen het werkplezier, maar realiseer je tevens een efficiencyslag waar iedereen de vruchten van plukt; de medewerker, de organisatie én de klant. Zo maken we samen werken veiliger.

Joey Nijsten nam zelf de verantwoordelijkheid om in deze onzekere tijden de aandacht te geven aan de inzetbaarheid van zijn medewerkers. Samen met Wendy Simonis, van loopbaanbureau Time27 heeft hij geïnvesteerd in zijn medewerkers van het team Planning. Deze medewerkers hebben recent persoonlijke inzichten en waardevolle (online) tools en adviezen ontvangen die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei en toekomstbestendigheid van zichzelf en het bedrijf Acaleph.

Vanwege groei is Joey Nijsten en zijn team op zoek naar een nieuwe instructeur.
Voor de openstaande vacature klik hier.

Time27 ondersteunt mkb-bedrijven die willen werken aan de ontwikkeling van het bedrijf en hun medewerkers.

Vanuit Time27 wil Wendy Simonis en haar team zoveel mogelijk medewerkers inzicht verschaffen in hun talenten, werkwaarden, drijfveren en bewust maken van hun eigen gedrag. Ze doet dit door medewerkers in deze onzekere tijd positief te inspireren, stimuleren en uit te dagen om te gaan voor de beste versie van zichzelf.

Ze daagt uit om meer verantwoordelijkheid te nemen en op zoek te gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden vanuit de interne en externe markt om meer toegevoegde waarde te mogen en kunnen leveren voor het bedrijf waarbij ze momenteel werkzaam zijn.

Zien we jou ook op 23 september?
Time27 is op zoek naar werknemers en leidinggevende(n) die gemotiveerd zijn om zichzelf verder te ontwikkelen om samen met het bedrijf waar ze werken te bouwen aan de ‘nieuwe’ toekomst of die actief op zoek willen gaan naar een nieuwe baan elders.

Woensdag 23 september 2020 worden diverse workshops gegeven door het team Time27, waarin we inspiratie en direct toepasbare tips en adviezen geven over hoe je als persoon meer grip kunt creëren op je werk en leven. Met als resultaat dat je minder (financiële) stress, meer zelfvertrouwen, een betere balans, meer uitdaging en succes in je werk ervaart.

Meer informatie, zie onze website: www.time27.nl