Regie op je loopbaan – Nieuwe aanvragen ontwikkeladvies mogelijk

Op 29 september jl. is door de Tweede Kamer een motie aangenomen om het ontwikkeladvies voor nog meer mensen mogelijk te maken. Daarmee komen er vanaf 1 december a.s. 50.000 nieuwe adviestrajecten beschikbaar voor werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden. Hiermee kunnen zij kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Interesse?

Vraag dan nu het ontwikkeladvies aan.

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies?

Het werkt heel eenvoudig!

  • Meld je telefonisch +31 6 360 16 970  of per e-mail wendy@time27.nl
  • Maak een afspraak
  • Neem je CV, paspoort of ID kaart mee

Hoe werkt het precies?

Tijdens een 4-tal gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig naar recente klant ervaringen?
Ben je geïnteresseerd hoe dit traject oud-deelnemers heeft geholpen?
Wij brengen jou graag met hen telefonisch in contact.

Hartelijke groet,
Wendy Simonis-Starren