Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Met dit motto in gedachten zijn wij, Mariëlle Hennen & Wendy Simonis gecertificeerde Noloc loopbaanexperts, vanuit onze passie voor mensen, persoonlijke ontwikkeling en het loopbaanvak al enige tijd aan het samenwerken in de regio.

We hebben een lange carrière in de financiële dienstverlening achter ons liggen en ervaren vanuit het verleden, de huidige loopbaangesprekken en het ondernemerschap hoe snel de wereld kan veranderen en wat ervoor nodig is om de eigen regie te voeren over je loopbaan of te stimuleren vanuit jouw rol als leidinggevende of ondernemer.

Sinds 2014 zitten we dagelijks, zowel fysiek vanuit Maastricht en Sittard als online, met mensen aan tafel die meer uit hun loopbaan, leiderschap of ondernemerschap willen halen. Wij ervaren dat velen het moeilijk vinden de hulpvraag helder te formuleren en hierover in gesprek te gaan. De eerste gedachte is vaak dat voor een carrièreswitch of persoonlijke ontwikkeling elders gezocht moet worden, terwijl er ook vaak mogelijkheden zijn binnen het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn.

Met onze samenwerking bundelen we onze deskundigheid en praktijkervaring en gaan we actief aan de slag om impactvol de eigen regie op loopbaan te stimuleren.

We richten ons op personen die zelf de regie op hun loopbaan willen voeren en op leidinggevende(n) en ondernemers die de eigen regie op loopbaan willen stimuleren, een actieve leer- en ontwikkelcultuur willen creëren. Met als uiteindelijk resultaat dat medewerkers worden behouden voor het bedrijf en er meer samengewerkt wordt aan de bedrijfscontinuïteit en de ‘nieuwe’ toekomst!

Tijdens de week van de loopbaan van 13-09 t/m 17-09-2021 organiseren we een aantal sessies om persoonlijk kennis te maken met ons en onze dienstverlening.

Laten we kennismaken
Meer informatie over het programma tijdens de week van de loopbaan volgt vanaf 1 augustus 2021 via onze social media kanalen en websites. De activiteiten worden georganiseerd vanuit onze kantoren in Sittard en Maastricht. Gelet op de geldende COVID-19 maatregelen is er een beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij, want vol=vol.

Voor inhoudelijke vragen kan je mailen naar info@time27.nl of de informatie inzien op onze website www.time27.nl