Van 14 tot en met 17 september a.s. gratis loopbaanadvies voor iedereen

Iedereen die met een loopbaanprofessional wil praten over loopbaanontwikkeling, of andere vragen heeft op dat gebied, is van harte welkom.

Tijdens de Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met een loopbaanprofessional van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Iedereen kan van 14 tot en met 17 september kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur bij hen in de buurt.

Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn voor een groot deel bepalend voor het succes van een onderneming. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling van kwaliteiten. Hierbij staat niet alleen het hebben van de juiste werknemers centraal, ook het behouden van deze mensen is belangrijk. Voor een effectieve inzet van loopbaanbeleid kan gebruik gemaakt worden van de diensten van een Noloc loopbaanprofessional.

*Door COVID-19 verandert de wereld met de dag. Ook op de Week van de Loopbaan 2021 zal dat mogelijk zijn weerslag hebben. We gaan daar als beroepsgroep verantwoord mee om met inachtneming van de maatregelen van het RIVM.

Klik hier voor het Overzicht planning inspiratie/sparringssessie’s in de week van de loopbaan 2021:

Onze contactgegevens: Wendy Simonis van Time27 Loopbaan- en ontwikkeladvies te Maastricht
website: https://www.time27.nl/ Telefoonnummer: +31(6) 360 16 970
Mailadres: info@time27.nl
Marielle Hennen van Hennen coaching te Sittard
website:https://www.mh-coaching.nl/
Telefoonnummer: +31(6)135 20 144
Mailadres: info@mh-coaching.nl