Charlotte Kuijpers
Charlotte Kuijpers

“Ik heb de richting bepaald in mijn loopbaanmogelijkheden.”

Loopbaanbureau Time27 is op mijn pad gekomen doordat ik via een tip een bezoek bracht aan de inloopweek. Ik ben werkzoekende en ik wilde graag een andere richting uit, maar ik wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Dankzij de test en de gesprekken bij Time27 heb ik meer inzicht gekregen in mijn waarden en competenties, maar ook wat voor mij belangrijk is in mijn werk en wat ik beter niet kan doen. Hierdoor heb ik de richting bepaald in mijn loopbaanmogelijkheden en Time27 aanbevolen in mijn omgeving.

Ervaring met Loopbaancoach Wendy Simonis!     
Doordat Wendy uit de zakelijke wereld komt heeft ze een andere kijk op werkgevers en hoe commerciële bedrijven werken. Dit vond ik zelf zeer prettig. Verder heb ik Wendy ervaren als betrokken, duidelijk, verhelderend en gedreven. Wendy stimuleert je om te kijken door bril van (mogelijke) werkgever.

Charlotte Kuijpers | Klant Time27