Joey Lommen
Joey Lommen

“Wegens een reorganisatie kwam ik in de positie dat ik nieuw werk moest gaan zoeken. Wendy is een heel spontaan en open persoon die er alles aan doet om je te helpen.”

Ervaring met Loopbaancoach Wendy Simonis!     

Via MTB Regio Maastricht ben ik in aanraking gekomen met Wendy. Wegens een reorganisatie kwam ik in de positie dat ik nieuw werk moest gaan zoeken. Wendy is een heel spontaan en open persoon die er alles aan doet om je te helpen. Zelfs in de avond uren kon ik contact met haar opnemen als ik een tip nodig had voor een sollicitatie gesprek. Zij wist mij altijd net dat extra zetje te geven om zeker te zijn van mezelf en om dit uit te stralen tijdens sollicitatie gesprekken. Tijdens coaching afspraken wist ze altijd de positieve kanten te belichten. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik ben aangenomen bij mijn nieuwe baan.

Ervaring met Time27

Loopbaanbureau Time27 heeft mijn sollicitatie vaardigheden bijgeschaafd, zowel mondeling als in geschrift. Ook heb ik nieuwe manieren van netwerken aangeleerd. Mijn zelfvertrouwen is verhoogd en ik heb meer zelfkennis gekregen.

Joey Lommen | Klant Time27

“Na regen komt zonneschijn. Zo lang je in jezelf blijft geloven en door blijft zetten komt het wel weer goed.”