Mirjam Theunissen
Mirjam TheunissenCommercieel professional

“Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen en weet heel goed wat ik wil en wie ik ben.”

Ervaring met Wendy

Sinds september 2015 was ik bezig met loopbaanbegeleiding en reintegratiecoaching bij iemand anders. Daar kwam ik echter niet verder. Ik heb er lang over nagedacht en het werd tijd voor een nieuwe impuls.
Ik kwam bij Wendy terecht op aanraden van mensen uit de omgeving.
Wendy was zeer deskundig, pro-actief en inspirerend. Met haar hulp heb ik echt een boost gekregen en kon ik mijn motivatie weer naar boven halen. Wendy is een inspiratiebron voor mensen die vastlopen in hun loopbaan.

Ervaring met Time27

Loopbaanbureau Time27 heeft mij inzicht gegeven in mijn drijfveren en mijn kernwaarden. Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen en weet heel goed wat ik wil en wie ik ben. Door middel van het basisprofiel, de drijfveren test en een concreet plan om te gaan netwerken heb ik inmiddels een baan gevonden. Per 1 september j.l ben ik aan de slag gegaan als secretaresse bij Mondriaan.

Mirjam Theunissen | Klant Time27
“Benader mensen zoals je zelf benaderd wilt worden’’