Investeer in jezelf! Investeer in je bedrijf! Werk aan Toekomstperspectief!

Wie bepaalt je Toekomst? Ben jij klaar voor de NEXT STEP? Inspiratieworkshop Maandag 3 juni 2019 te Maastricht

Wij besteden in deze 2,5 uur gedurende workshop “Wie bepaalt je toekomst”, aandacht aan je talenten, werkwaarden, drijfveren en je leefstijl. Ben jij druk vandaag? Ervaar jij weinig balans in werk en privé? Ervaar je minder zelfvertrouwen? Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat? Wil jij meer uitdaging en plezier in werk? Wil jij fit en energiek aan het werk? Wil jij niet langer blijven afwachten. Meld je dan nu aan en maak die avond kans op een gratis talentenscan of vitaliteitsscan en persoonlijk adviesgesprek!

Interesse? Mail naar info@time27.nl met vermelding van je naam en aanmelding voor de workshop Maandag 3 juni 2019.
Wij geven je antwoorden en oplossingen, zodat jij doelgericht  kan werken aan je loopbaan en leefstijl. Ontvang inspiratie, praktische tips en inzicht in de stappen die jij kunt zetten om te werken aan een succesvolle toekomst en gezonde leefstijl.


Planning Zaterdag 15 juni 2019 | Netwerkwandeling en lunch

Gun jij jezelf een mini-break? Bewuster, gezonder en energieker leven, wie wil dat nou niet?
Zorgen voor meer rust en energie, bewustere keuzes, acceptatie van de leuke en minder leuke dingen in je leven, meer genieten en meer zelfvertrouwen. Tijdens de wandeling leer je om naast je hoofd, ook je lijf te gebruiken als informatiebron. Je herkent signalen, en richt je op gedrag dat jou helpt om veerkrachtiger te worden.

Tijdens de lunch ontvang je praktische netwerktips en geniet je van een heerlijk biologisch gerecht klaargemaakt door de medewerkers van de Heerdeberg.
Na zinvolle ontmoetingen met personen en ondernemers die ook op zoek zijn naar meer plezier, energie en balans in werk ga je naar huis vol energie en inspiratie.
Ontmoet nieuwe mensen, beleef de natuur met al je zintuigen en geniet van een biologisch lunch. De workshop wordt verzorgd door Wendy Simonis en Annika Bessems.
  • Zaterdag 15 juni , ontvangst vanaf 09:30 uur en start Wandeling om 10:00 tot 12:00 uur en Lunch vanaf 12:30 tot 13:30 uur.

De wandeling en lunch vinden plaats vanuit de locatie de Heerdeberg,
Pater Kustersweg 20, 6267 NL Cadier en Keer

Heb je interesse? MELD je nu aan! VOL=VOL
De bijdrage van deelname bedraagt € 25,00 euro p.p. (incl. wandeling, lunch en twee consumpties).