Online loopbaan- en ontwikkeladvies

Maak tijd vrij voor je toekomst, geef zelf je loopbaan beter vorm!

Waar sta ik? Wat wil ik? Past deze baan eigenlijk wel bij mij? Terwijl je collega helemaal op zijn plek is, twijfel jij of dit nu écht is wat je wilt. Logisch ook.
Want voor iedereen op de huidige arbeidsmarkt is er zoveel mogelijk. Vaak ontbreekt de nodige portie zelfkennis of ervaar je veel twijfels die leiden tot innerlijke onrust, juist omdat alles kan. Tijd om te bouwen aan je toekomstvisie, je dromen en doelgericht en slagvaardig te werken aan je loopbaan.

Maar misschien zit je wel op je plek en wil je duurzaam inzetbaar zijn in je huidige baan.
Ook dan is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen op het gebied van kennis, vaardigheden en ervaring.
Zo blijf je wendbaar, veerkrachtig, productief en ben je uiteindelijk duurzaam inzetbaar en voorkom je onnodige uitval of uitstroom.

Ontdek jouw talenten en drijfveren

Ben je in loondienst, dan kun je ook een loopbaan- en ontwikkeltraject volgen bij Time27 met een gecertificeerde coach.
Met zo’n loopbaan- en ontwikkeltraject krijg je beter zicht op jouw talenten, drijfveren, persoonlijke groei en kansen op de arbeidsmarkt.
Wij steunen jou bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, competentie-ontwikkeling en geven je tips bij het zoeken en solliciteren naar werk.

Hoe meld ik mezelf aan voor een individueel online loopbaanadvies en ontwikkeltraject?

  • Bel naar +31 6 360 16 970 of mail naar wendy@time27.nl en laat weten dat je geïnteresseerd bent in het online loopbaanadvies en ontwikkeltraject;
  • Mail meteen je C.V. mee, zodat we alvast een kijkje kunnen nemen;
  • Samen plannen we een online kennismakingsgesprek (ook mogelijk in de avonduren).

Hoe werkt het precies?

Tijdens een X-aantal online gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het traject staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Ben je nieuwsgierig hoe dit traject oud-deelnemers heeft geholpen? Dat begrijpen we. Daarom brengen we jou graag telefonisch in contact met hen. Laat het ons weten!

Kennismaken? Neem online contact met ons op

Dit zeggen anderen over Time27:

“Na twee burn-outs werd het duidelijk dat ik niet gelukkig was met mijn werk. Mijn baan betaalde leuk, maar ik kan nu zeggen dat dit echt niet het belangrijkste is. Dankzij Wendy heb ik mijn werkgeluk gevonden. We gingen op zoek naar wat ik echt belangrijk vind, hoe ik het liefste invulling aan mijn werk geef en in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom. Dit gaf mij enorm veel inzichten. Ik heb duidelijke werkankers die mij helpen herinneren waarom ik dit doe en wat voor mij belangrijk is. Het traject met Wendy is de meest waardevolle investering in mijzelf geweest. Zonder dit traject was ik nooit actief aan de slag gegaan om te achterhalen wat mijn passie is en had ik nooit durven dromen dat werken echt niet voelt als werken, zolang je plezier hebt en voldoening haalt in wat je doet! Waarschijnlijk zou ik weer in een commerciële functie terecht zijn gekomen, enkel als middel om rekeningen te kunnen betalen. Ik wil er niet eens over nadenken hoeveel burn-outs me dat zou hebben gekost.”

Daisy Smissaert-Bitter

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière in een andere branche. Via mijn werkgever kreeg ik een loopbaantraject bij Time27 aangeboden. Door diverse gesprekken en analyses heb ik een helder werkprofiel van mijzelf op kunnen stellen. Dit is heel waardevol in het zoeken naar een baan. Een baan die bij mij past, gebaseerd op mijn talenten en competenties, maar zeker ook een baan die aansluit bij mijn werkwaardes en ambitieniveau. Ik gun iedereen zo’n traject, zodat het voor jezelf op een A4’tje helder is welke werkzaamheden en welke werkomgeving echt bij je passen. Hiermee neem je zelf de regie en krijg je beter inzicht in jouw positie binnen een team of bedrijf.”

Monique

“Ik wilde weer uitgedaagd worden en voelde me niet meer op mijn plek qua werk. Met Wendy ging ik aan de slag om te kijken of we mijn werksituatie konden veranderen. Dit bleek voor mij niet het geval te zijn, dus toen hebben we een profiel aangemaakt met mijn competenties, karaktereigenschappen, waarden en carrière-ankers. Wendy stelde me vragen waar ik helemaal niet bij stil stond en haalde me uit mijn comfortzone. Zo kon ik goed zien wat ik belangrijk vind. Het resultaat: ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe baan (met succes!). Als de ene deur sluit, gaan er anderen open. Ik kan een traject als deze zeker aanbevelen en zou het zo weer doen.”

Rachel Ghijsen

“Ik werd boventallig verklaard. Dat kwam als een donderslag binnen. De organisatie werd onrustig en collega’s werden afgunstig onder elkaar. Ik raakte in stressmodus, maar wist in ieder geval dat ik dit niet meer wilde en mezelf voortaan wilde omringen door positiviteit. Via Facebook zag ik een gratis cursus, aangeboden door Time27, waarin je leerde zelf de regie te nemen. Het was laagdrempelig én ik was niet alleen. Toen nam ik de stap om een loopbaantraject met Wendy in te gaan. We zijn op zoek gegaan naar mijn talenten en mogelijkheden. Het was soms heel zwaar om mezelf de spiegel voor te houden. Dankzij goede gesprekken met Wendy en haar geduld, haar inlevings- en motivatievermogen sta ik weer in mijn kracht en is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik heb een job gevonden waarin ik mezelf kan zijn. Ik zie nu de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Een traject als deze is een overwinning en heeft mij rust en balans gebracht. En dat is waar het mij om gaat én dat je ook tijd maakt voor de leuke dingen in het leven.”

Carolina Bovy

“De organisatie waar ik werkte wisselde veel in collega’s en teamleiders. Ook werd van me verwacht dat ik een andere rol op zou pakken die mij niet helemaal paste. Via een collega kwam ik bij Wendy terecht. Het was fijn om met een buitenstaander mijn verhaal te delen, zonder dat er een oordeel werd gevormd. Ik kreeg een persoonlijk profiel met een goed inzicht over mezelf en mijn kwaliteiten. Vervolgens zijn we de arbeidsmarkt op gegaan. Wendy breidde mijn netwerk uit en ondersteunde me in de voorbereiding van sollicitatiebrieven en -gesprekken. Ik kreeg uiteindelijk de kans om, op detacheringsbasis, als frontoffice-medewerker bij een zorggroep aan de slag te gaan. Hier leerde ik dat de baan die ik eerder had beter bij me past, alleen de organisatie waar ik werkte niet meer. Wendy biedt de juiste ondersteuning op het moment dat je het vraagt en weet goed in te schatten wat je nodig hebt om verder te komen.”

Georgette van den Heuvel

“Ik deed al twintig jaar hetzelfde werk en na een fikse burn-out besloot ik het roer om te gooien. Nadat ik een workshop volgde bij Time27, plande ik met Wendy een intakegesprek voor een coachingstraject. Tijdens het traject bracht ik kaart waar mijn interesses en competenties liggen en wat ik daar mee kan. Wendy’s betrokken begeleiding, haar optimisme en haar geloof in het feit dat er voor iedereen een oplossing is, werkte aanstekelijk en gaf mij hoop voor de toekomst. Ik zit nog volop in het proces, maar kan nu al zeggen dat mijn situatie enorm verbeterd is. Ik heb keuzes gemaakt over hoe ik dingen wel of niet meer wil en dat maakt het maken van toekomstplannen zoveel makkelijker. Wil je het roer omgooien en die burn-out voorzijn, ga een traject aan met Wendy. Je zult er geen spijt van hebben.”

Inge Bovens