Laden Evenementen

Meer grip op je waardevolle medewerkers

Bedrijven veranderen continu; technologisch, economisch, juridisch en maatschappelijk (Covid19).
Dit vraagt om flexibele medewerkers. Zo kun je als bedrijf blijven voldoen aan de gestelde markteisen en sneller inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Het aanpassingsvermogen van medewerkers wordt daarom belangrijker dan het diploma.

Time27 wil de komende weken graag haar kennis en ervaring online delen met het bedrijfsleven via een online persoonlijk adviesgesprek.

Time27 ondersteunt bedrijven met het in beweging krijgen van hun medewerkers. Dit door ze te ondersteunen en hen uit te dagen zich klaar te maken voor de toekomst en te gaan voor de beste versie van zichzelf. Na afloop van onze workshop gaan de medewerkers zelf de dialoog aan met hun leidinggevende over hun persoonlijke toekomstvisie en plan. Ze hebben inzicht ontvangen in welke mate ze hun talenten en capaciteiten kunnen gaan benutten. Zij hebben meer zelfkennis en zelfvertrouwen ontvangen en zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vanuit dit stevige fundament bouwen ze samen aan de inzetbaarheid van zichzelf en de toekomst van het bedrijf.

Onze belangrijkste kwaliteit is om met passie en vanuit de samenwerkingsgedachte werknemers te stimuleren en ondersteunen in het proces om zo zelf de regie te nemen over hun gezondheid en loopbaan. We focussen hierbij op het leggen van een goede basis, een fundament voor de toekomst.

Heb je vragen over hoe jij als enthousiaste ondernemer/leidinggevende met een stevige ambitie slagvaardig samen met je werknemers in actie kunt komen en een toekomstbestendig bedrijf kunt creëren? Meld  je aan voor een gratis online persoonlijk adviesgesprek van een uur via het contactformulier.

Meer informatie:https://www.time27.nl/time27-flow-voor-bedrijven/

 

 

Deel dit bericht via social media!