Time27 FLOW – voor bedrijven

Tijd voor beweging

Creëer een toekomstbestendig bedrijf met waardevolle medewerkers

Bedrijven veranderen continu; technologisch, economisch, juridisch en maatschappelijk(Covid-19). Dit vraagt om flexibele medewerkers. Zo kun je als bedrijf blijven voldoen aan de gestelde markteisen en sneller inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Het aanpassingsvermogen van medewerkers wordt daarom belangrijker dan het diploma.

Time27 ondersteunt bedrijven met het in beweging krijgen van hun medewerkers. Dit door ze te ondersteunen en hen uit te dagen zich klaar te maken voor de toekomst en te gaan voor de beste versie van zichzelf. Na afloop van onze workshop gaan de medewerkers zelf de dialoog aan met hun leidinggevende over hun persoonlijke toekomstvisie en plan. Ze hebben inzicht ontvangen in welke mate ze hun talenten en capaciteiten kunnen gaan benutten. Zij hebben meer zelfkennis en zelfvertrouwen ontvangen en zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vanuit dit stevige fundament bouwen ze samen aan de inzetbaarheid van zichzelf en de toekomst van het bedrijf.

Aanpak

Kies je voor Time27, dan bekijken we samen de juiste aanpak die past binnen het bedrijf. Onze belangrijkste kwaliteit is om met passie en vanuit de samenwerkingsgedachte werknemers te stimuleren en ondersteunen in het proces om zo zelf de regie te nemen over hun gezondheid en loopbaan. We focussen hierbij op het leggen van een goede basis, een fundament voor de toekomst.

Time 27 | FLOW bestaat uit drie programma’s:

  1. Persoonlijk Leiderschap (voor medewerkers en leidinggevenden): in dit energiek en praktisch programma leer je om zelf de regie te nemen over je leven. Je ontvangt nieuwe inzichten en word je bewust van jouw unieke kwaliteiten, waar je energie van krijgt en hoe je dit verder kunt bevorderen. Binnen 30 dagen ontvang je inzicht in je loopbaanprofiel en stappenplan voor de toekomst. Lees meer.
  2. Effectieve Dialoog (voor leidinggevenden): waardevolle medewerkers hebben en behouden is een uitdaging. In deze training krijg je praktische handvatten hoe je het gesprek over duurzame inzetbaarheid met je medewerkers aan kunt gaan. Lees meer.
  3. Duurzame Teamontwikkeling (voor teams): dit programma is gericht op de onderlinge verhoudingen in het team. Meer informatie volgt snel.

Het resultaat

Wat levert een samenwerking met Time27 uiteindelijk op? In ons team focussen we ons op de klant. Er is veel persoonlijke aandacht, met een positieve en praktische aanpak. Je krijgt energieke, betrokken en gemotiveerde medewerkers die met plezier naar hun werk komen én een goede kijk hebben op hun eigen toekomst en dat van het bedrijf.

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via info@time27.nl   ,stuur een whatsapp bericht of bel +31 6 360 16 970 om een online gratis afspraak te plannen. Wil je als MKB-bedrijf werken aan de ontwikkeling van je medewerkers. Time27 ondersteunt deze bedrijven met support van de SLIM-subsidie.

Interesse? Neem online contact met ons op.
Interesse? Neem online contact met ons op.