Time27 voor bedrijven

TIJD VOOR VERANDERKRACHT!

Time27 is er ook voor jouw bedrijf. Bedrijven veranderen continu; technologisch, economisch, juridisch en maatschappelijk. Deze snel veranderende tijd, vraagt om flexibele medewerkers. Sneller inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden is onmisbaar. Het aanpassingsvermogen van medewerkers wordt daarom belangrijker dan het diploma.

Medewerkers in beweging
Tijd om je medewerkers in beweging te krijgen dus. Hen uit te dagen zich klaar te maken voor de toekomst en de beste versie van zichzelf te ontplooien. Time27 helpt bedrijven bij de ondersteuning van dit proces middels een positieve en praktische aanpak, waarbij de focus ligt op het leggen van een goede basis voor de toekomst. Samen kijken we naar de juiste aanpak die past binnen het bedrijf. Wij vinden het belangrijk om met passie de werknemers te stimuleren en ondersteunen in het proces, om zo zelf de regie te nemen over hun loopbaan en toekomst.

Werken aan de toekomst (van het bedrijf)
Na afloop gaan de medewerkers zelf de dialoog aan met hun leidinggevende over hun persoonlijke toekomstvisie en -plan. Ze hebben inzicht gekregen in hun talenten en capaciteiten en hoe ze deze binnen hun werk kunnen gaan benutten, hebben meer zelfkennis en -vertrouwen gekregen en zijn gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vanuit dit stevige fundament bouwen ze samen aan de inzetbaarheid van zichzelf en de toekomst van het bedrijf. Met als resultaat energieke, betrokken en gemotiveerde medewerkers, die met plezier naar hun werk komen én een goede kijk hebben op hun eigen toekomst en dat van het bedrijf.

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?
Denk je dat het ook binnen jouw bedrijf tijd is voor veranderkracht? En wil je kijken wat de mogelijkheden zijn?

Mail, app, bel naar info@time27.nl of +31 6 360 16 970 voor meer informatie of een gratis (online) kennismakingsgesprek, dan drinken we samen (online) een kopje koffie.

Kennismaken? Neem online contact met ons op.