Haal het beste uit jezelf, werk aan je persoonlijke groei!

Wendy Simonis, Eigenaar Time27

“Hi, ik ben Wendy Simonis, loopbaanadviseur, consulent duurzame inzetbaarheid én eigenaar van Time27. Wat goed dat je er bent. Dankzij mijn jarenlange praktijkervaring in de financiële sector als adviseur, coach en leidinggevende beschik ik over ruime organisatie- en mensenkennis. Vanuit daar is het eigenlijk allemaal begonnen. In 2013 heb ik de opleiding gevolgd van NOLOC loopbaanadviseur/coach. Ik besloot dat ik meer wilde doen met mijn kennis en ervaring en startte mijn eigen coachingbedrijf: Time27.

Jou begeleiden, stimuleren en bovenal inspireren. Je helpen in de zoektocht naar passend werk, meer persoonlijke groei, dat uiteindelijk weer zorgt voor meer geluk en plezier op je werk. Samen in actie komen en op zoek gaan naar uitdagingen. Wat wil je? Waar sta je? Waar wil je naar toe? Daar wil ik samen met jou achter komen, dat is mijn drive en motivatie. Daar word ik gelukkig van. Samen werken aan jouw toekomst. Vaak heb ik aan een paar woorden genoeg.

“Het is mijn passie en belangrijkste kwaliteit om enthousiaste personen met de behoefte aan persoonlijke groei te motiveren en te ondersteunen in dit proces” – Wendy Simonis

Vanuit mijn huidige rol als loopbaanadviseur beschik ik over een regionaal netwerk, actuele arbeidsmarktkennis en praktische programma’s en online tools, die ik graag met jou deel. De afgelopen jaren constateerde ik dat vele kansen om jezelf te ontwikkelen, door medewerkers worden gemist. Vanwege goed werkgeverschap, opvoeding, opleiding, je directe omgeving en de sterke behoefte aan financiële zekerheid. Maar ik daag je uit!

Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. In 2019 heb ik de opleiding gevolgd van Register Adviseur Duurzame inzetbaarheid en in 2021 de opleiding van Coachen op afstand en het voorkomen van een burn out. Om zo positieve invloed te mogen uitoefenen op goed werkgever- en werknemerschap.

Hoe kan ik jou helpen?

Kennismaken? Neem online contact met ons op