Time27 is een onafhankelijk loopbaanbureau die personen begeleidt in hun zoektocht naar de juiste opleiding, passend werk of  businessgroei of een gezonde leefstijl.

Time27 biedt (inspiratie) workshops, persoonlijk advies en coachingstrajecten aan voor zowel personen als bedrijven om vaardigheden te ontwikkelen en gedrag blijvend te veranderen. Altijd met respect en op een persoonlijke positieve informele manier.

Wij willen zoveel mogelijk personen inspireren en uitdagen om hun talenten te benutten en ambities waar te maken, zodat er zoveel mogelijk personen met veel plezier dagelijks aan het werk zijn en geleerd hebben hoe ze eenvoudig kunnen blijven inspelen op de nieuwe kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Wendy Simonis-Starren is de oprichter van Loopbaanbureau TIME27. Het bedrijf is door haar opgericht in 2014, nadat zij ruime kennis en ervaring als adviseur, projectleider, leidinggevende en loopbaancoach heeft opgedaan binnen de financiële sector. Inmiddels begeleidt zij dagelijks personen uit de zorg-, onderwijs- overheids- en financiële zakelijke sector.
Zij ervaart dat kansen om jezelf te ontwikkelen door veel mensen worden gemist, vanwege de opvoeding, opleiding, behoefte aan financiële zekerheid en directe omgeving.
Vanaf 2017 heeft Wendy haar bedrijf Time27 uitgebreid en werkt zij nu samen met diverse enthousiaste ondernemende coaches en experts op het gebied van career, business & vitality coaching.
In 2019 is zij met haar kernteam verhuisd naar een nieuwe inspirerende werkomgeving gelegen aan de Dorpstraat 30 te Maastricht met als doel om haar klanten nog meer een excellente service te kunnen aanbieden.
Door de intensieve samenwerking  kunnen zij gezamenlijk een kwalitatieve klantgerichte dienstverlening aanbieden en het beste maatwerk leveren vanuit hun krachtige talenten en netwerk.

Iedere coach heeft vanuit zijn persoonlijke ambitie, expertise, praktijkervaring en talenten een basisprogramma en workshop samengesteld voor de klanten van TIME27.
Iedere deelnemer ontvangt altijd een gratis intake-gesprek, zodat we de  persoonlijke situatie of vraagstelling het beste in beeld kunnen brengen en de juiste prijs- en klantaanbod kunnen bieden.

Wat bieden wij?

Iedere professional heeft andere behoeften. Jaarlijks hebben we een event en een aantal basisprogramma’s  en workshops voor onze klanten  samengesteld, maar het liefst leveren wij maatwerk, zodat jij absoluut het beste uit jezelf haalt!

Waarbij wij als team gericht zijn op:

  • de klant; persoonlijke aandacht
  • een positieve aanpak
  • een praktische manier en online tools van coachen en begeleiden
  • het proces en het resultaat
  • een goeie samenwerking
  • het leggen van verbinding(en) met andere professionals en ondernemers
  • de kennis inzake talentontwikkeling en de arbeidsmarktkansen

Wil jij ook vanaf nu het beste uit jezelf halen?
Wil jij leren en jezelf verder ontwikkelen?
Wil jij betaald worden voor datgene wat je graag doet?

De oplossing is?

Stap uit je comfortzone en neem vrijblijvend contact op met ons!

 

Contactformulier voor vrijblijvend advies