Ga voor meer werkplezier en een gezonde werkbalans en ervaar meer grip op je werk!

Het is mijn passie en belangrijkste kwaliteit om werkenden met ambitie te motiveren en te ondersteunen in dit proces.
Ga je met mij in zee dan beloofd het een inspirerend resultaatgericht traject te worden met een grote dosis kennis, praktijk ervaring en enthousiasme!

Wendy Simonis, Eigenaar Time27/

Register Noloc Loopbaanadviseur/ Re-integratie adviseur/ Consulent duurzame inzetbaarheid

“Dankzij mijn jarenlange praktijkervaring in de financiële sector als adviseur, coach en leidinggevende beschik ik over ruime organisatie- en mensenkennis. Vanuit mijn huidige rol als loopbaanadviseur beschik ik over een regionaal netwerk, actuele arbeidsmarktkennis en praktische programma’s en online tools, die ik graag met anderen deel. De afgelopen jaren constateerde ik dat vele kansen om jezelf te ontwikkelen door medewerkers werden gemist, vanwege goed werkgeverschap, opvoeding, opleiding, de directe omgeving en de sterke behoefte aan financiële zekerheid.

Sinds 2014 begeleid ik vanuit Time27 dagelijks medewerkers in hun zoektocht naar passend werk om meer balans, energie, uitdaging en plezier uit werk te mogen ervaren. Ik houd van actie en zoek dynamisch naar uitdagingen. Mijn drive en motivatie is weten wat jij wilt en samenwerken naar het juiste resultaat. In 2013 heb ik de opleiding  gevolgd van NOLOC  loopbaanadviseur/coach  en in 2019 heb ik de opleiding gevolgd van Register Adviseur Duurzame inzetbaarheid om dagelijks met succes positieve invloed te mogen uitoefenen op goed werkgever- en werknemerschap binnen het bedrijfsleven.

Neem contact op voor vrijblijvend advies