Laden Evenementen

Maak je klaar voor de toekomst en ga voor de allerbeste versie van jezelf.

In dit programma stimuleren en ondersteunen we je in het proces om zelf de regie te nemen over je leven. Na afloop van het programma ga je de dialoog aan over jouw persoonlijke doelstellingen voor de toekomst.

Tijdens het programma ontvang jij nieuwe inzichten en word je bewust van wat jou uniek maakt, waar jij energie van krijgt en hoe je dit kunt bevorderen. Binnen 30 dagen heb je een loopbaanprofiel en een stappenplan, zodat je bevlogen, fit en energiek je doelstellingen daadwerkelijk kunt realiseren binnen je huidige werkomgeving.

Ervaar jij innerlijke onrust, werkdruk, werkstress, het gevoel dat je niet optimaal kunt functioneren, dat je onvoldoende grip hebt op je persoonlijke werksituatie, onvoldoende energie of slecht leiderschap in werk?

Ben jij bereid om mee te veranderen met wat de werkomgeving van je vraagt? Wil jij toekomstbestendig zijn?

Wil jij leren om:

  • Je talent en persoonlijke doelstellingen vanuit je huidige functie om te zetten in actie?
  • Lef te tonen en initiatief te nemen om zelf je koers te bepalen?
  • Meer toegevoegde waarde te mogen leveren voor je werkgever?
  • Je werkdruk en werkstress te verminderen?
  • Een goede balans inspanning vs. ontspanning te creëren?
  • Een gezonde leefstijl op een makkelijke manier toe te passen?
  • Meer plezier, waardering en persoonlijke groei in werk te ervaren?
  • Waardevol zijn voor de huidige en toekomstige arbeidsmarkt?

Herken je jezelf hierin? Ga dan met ons de uitdaging aan en maak je op een relaxe wijze klaar voor de toekomst. In de inspirerende leer- en beweegomgeving ‘De Heerdeberg’ te Cadier en Keer gaan we samen  aan de slag om de allerbeste versie van jezelf te worden. Deze tweedaagse training is praktisch, persoonlijk, energiek, informeel en doelgericht.

Programma:
Donderdag 10 september 2020: van 09.00 uur tot 17.00 uur

Vandaag staat in het teken van zelfanalyse. Je gaat uitgebreid aan de slag en stelt een persoonlijk loopbaanprofiel op. Ook ga je de interactie aan met andere deelnemers met als doel het verbeteren van de werk-privé balans en je leefstijl. Tussendoor organiseren we een break met een heerlijke biologische lunch en wandeling door een inspirerende omgeving.

Donderdag 1  oktober 2020: van 09.00 uur tot 17.00 uur

Deze dag staat in het teken van nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken.  Ze worden afgestemd op jouw mindset en samen ga je aan de slag met het bevorderen van je veranderingsbereidheid. Wederom is er een fijne break met een heerlijke lunch en een sportieve onderbreking rondom de Heerdeberg.

Resultaat

Na afloop van dit programma heb jij een duidelijk beeld van het takenpakket/functie of baan die het beste bij jou past. Met een helder plan van aanpak ben je klaar om zelfstandig de regie over jouw loopbaan en vitaliteit in eigen handen te nemen!

       

Deze tweedaagse training incl. biologische lunch vindt plaats in De Heerdeberg,
Pater Kustersweg 20, Cadier & Keer en wordt verzorgd door: Kelly en Wendy.

Wil je zeker zijn van een plaats? Dan kun je vrijblijvend een optie nemen. We houden dan twee weken een plaats voor je vrij. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven

Investering: € 595,00 excl. btw.

Nog vragen?
Neem gerust voor meer informatie contact met ons op via info@time27.nl of bel 06 360 16 970.

Deel dit bericht via social media!